Antiek Brabant

Op zoek naar antiek in Brabant?

Het in Brabant gevestigde Van Der Heijden Antiquairs is hét adres indien u op zoek bent naar eerlijk, origineel en kwalitatief goed antiek tegen betaalbare prijzen. Sinds 1978 zijn wij gevestigd in het Brabantse Helvoirt gelegen tussen ’s Hertogenbosch en Tilburg. Wij bieden een breed assortiment aan unieke, antieke objecten waaronder een grote verzameling grafiek uit het begin van de vorige eeuw, uurwerken, barometers, tin, glaswerk en Engelse meubelen. Daarnaast hebben wij allerlei bijzondere verzamelobjecten binnen onze collectie die uw interieur een eigen en authentiek karakter zullen geven. Denk hierbij aan originele theaterpoppen, 17de eeuwse kandelaars, fijn bewerkte  zilveren suikerstrooiers, Delftse en Chinees porseleinen schotels, van zilveren sloten voorziene bijbels maar bijvoorbeeld ook aan 17de eeuwse smeedijzeren objecten en middeleeuwse kruiken.

Neem contact met ons op

Antiek is een erfgoed dat gekoesterd en doorgegeven dient te worden. We delen dan ook graag onze kennis en passie met u voor objecten die met veel liefde en aandacht zijn gemaakt. Benieuwd naar ons assortiment, raadpleeg dan de verschillende categorieën online of breng een bezoek aan onze winkel in het gezellige en gastvrije Brabant. U kunt ons bovendien bereiken via nummer +31(0)411-641342 om eventueel buiten openingstijden een afspraak te maken of om meer informatie met betrekking tot een specifiek object.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.