Antieke hoekkasten

Bent u op zoek naar een antieke hoekkast? Van Der Heijden Antiquairs heeft diverse uitvoeringen in de collectie die met veel aandacht zijn geselecteerd op kwaliteit, stijl en leeftijd. Antieke hoekkasten geven uw klassieke interieur vanzelfsprekend meer uitstraling maar komen ook als exclusief object prachtig tot hun recht in hedendaagse moderne interieurs. Onze voorkeur voor kwaliteit, originaliteit en strakke ontwerpen vindt u niet alleen terug in ons aanbod antieke hoekkasten maar is herkenbaar in ons totale assortiment.

Antieke hoekkasten en andere kwaliteitsmeubelen

Van Der Heijden Antiquairs, sinds 1978 gevestigd in Helvoirt, biedt een ruime collectie hoogwaardig antiek waaronder engelse kwaliteitsmeubelen, tin, zilver, barometers, klokken, een grote diversiteit aan antieke accessoires en vroeg 20e eeuwse grafiek (met name figuratieve etsen en litho’s). Denk hierbij aan in uitstekende staat verkerende georgian ladenkasten, 17e eeuwse kandelaars, precisie uurwerken, authentieke theaterpoppen, engelse stick barometers, schaaktafels en bijvoorbeeld art-deco serviesgoed.

Bezoek ons in onze showroom of neem contact met ons op

Wij zijn van mening dat antiek erfgoed is dat gekoesterd en doorgegeven dient te worden. We delen dan ook graag onze kennis en passie met u! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de site of gewoon even bellen met nr. +31(0)411-641342. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Helvoirt. Wij zijn van woensdag t/m vrijdag van 13.00-18.00 uur geopend en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.