Antieke barometer

Bent u op zoek naar een antieke barometer? Van Der Heijden Antiquairs biedt een ruime collectie antieke uurwerken en barometers in diverse uitvoeringen en verschillende prijscategorie├źn.

Voor een antieke barometer gaat u naar Van Der Heijden Antiquairs

Van Der Heijden Antiquairs, al sinds 1978 gevestigd in het hartje van Helvoirt, biedt u in onze showroom van tweehonderd vierkante meter, een ruime keuze aan 17e, 18e en 19e eeuws antiek en vroeg 20e eeuwse grafiek. In onze antiekcollectie vindt u onder meer tin, glaswerk, allerlei antieke accessoires en engelse kwaliteitsmeubelen. Ook voor een antieke barometer of klok bent u bij ons op het juiste adres. In onze collectie antieke barometers bevinden zich momenteel o.a. exclusieve en volledig originele, engelse stickbarometers, hippe en strak uitgevoerde scandinavische barometers, en uit prachtige materialen vervaardigde, sober uitgevoerde wiel barometers. Naast het feit dat deze barometers vanzelfsprekend uitstekend aansluiten bij een klassiek interieur, geven ze door onze voorkeur voor strakke ontwerpen, met name een modern interieur net dat gewenste extra stukje karakter en exclusiviteit.

Kom eens langs of neem contact met ons op

Wij delen met liefde en plezier onze kennis en passie voor antiek met u. Heeft u interesse in een specifieke antieke barometer? Bekijk onze collectie dan alvast online, waar u een groot deel van de volledige collectie aantreft of bezoek onze antiekwinkel voor een volledig overzicht. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie zijn wij per e-mail bereikbaar of op nummer +31(0)411-641342.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.