Elektrische uurwerken

Voor antieke elektrische uurwerken bent u bij Van Der Heijden Antiquairs in Helvoirt aan het juiste adres! Naast elektrische uurwerken bieden wij ook een ruime collectie antieke klokken, meubels, tin, grafiek, glaswerk en allerlei andere unieke verzamelobjecten. Onze passie voor het verzamelen van antiek heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. De objecten in onze collectie zijn dan ook met veel geduld, liefde en aandacht uitgezocht waardoor we u zeer gedetailleerd kunnen informeren over de verschillende items.

Aanbod elektrische uurwerken

Elektrische uurwerken zijn er in vele variƫteiten. Onze volledig gerestaureerde elektrische uurwerken waaronder Bulle en BrilliƩ klokken zijn geproduceerd in het begin van de 20e eeuw en lopen op hedendaagse 1,5 V batterijen. Hun authentieke karakter en strakke design komt zeer goed tot zijn recht in hedendaagse moderne interieuren.

Naast elektrische uurwerken vindt u in de collectie van Van Der Heijden Antiquairs onder meer ook een ruime keuze aan mechanische uurwerken waaronder Engelse, Franse, Duitse en Hollandse antieke klokken in zeer diverse uitvoeringen zoals:

 • Schoolklokken
 • Pendules
 • Stoelklokken
 • Reisklokjes
 • Lantaarnklokken
 • Scheepsklokken
 • Luikse klokken

Actuele aanbod

Wilt u meer weten over het aanbod elektrische uurwerken of bent u benieuwd welke klokken nog beschikbaar zijn voor de verkoop? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon: +31(0)411-641342. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Helvoirt om de klokken eigenhandig te komen bekijken en de gewenste informatie in te winnen!

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.