Antiekwinkel

Van Der Heijden Antiquairs heeft sinds 1978 een antiekwinkel in Helvoirt. Hoewel wij ernaar streven ons online aanbod zo actueel mogelijk te houden loont het om een bezoek te brengen aan onze winkel zodat u onze totale collectie te kunnen aanschouwen. Wij zijn gespecialiseerd in origineel en kwalitatief hoogwaardig antiek waarbij onze voorkeur voor strakke, authentieke ontwerpen en bijzondere voorwerpen door heel onze collectie heen valt terug te vinden. Denk hierbij aan georgian ladenkasten, 17de eeuwse kandelaars, precisie uurwerken maar ook aan authentieke theaterpoppen, prachtige stick barometers en art-deco serviesgoed.

Van der Heijden Antiquairs: een antiekwinkel met karakter

Objecten die met veel zorg zijn verzameld zijn impliciet natuurlijk een afspiegeling van u zelf en geven uw interieur dan ook het gewenste unieke en authentieke karakter. Vanzelfsprekend hopen wij hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

Contact

Bekijkt u daarom ons online aanbod, bezoek onze antiekwinkel in Helvoirt of neem desgewenst contact met ons op via de site of per telefoon op nr. +31(0)411-641342. Op afspraak zijn wij ook buiten openingstijden bereikbaar. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.