Antiquair Den Bosch

Van Der Heijden Antiquairs is een antiquair gevestigd in de regio Den Bosch. Wij beschikken over een ruime collectie antiek waarvan u een groot gedeelte online kunt bekijken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om onze showroom in Helvoirt te bezoeken. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe items om onze collectie mee uit te breiden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Van Der Heijden Antiquairs: de antiquair in de buurt van Den Bosch

Als antiquair in de regio Den Bosch hebben we bij Van Der Heijden Antiquairs niet alleen een breed aanbod kwaliteitsmeubelen in huis. Wij bieden u ook diverse objecten in de categorie├źn: klokken, grafiek, tin en glas. Kortom, een brede collectie met enkel antiek van een uitstekende kwaliteit. Heeft u een passie voor antiek en zou u graag uw kennis met ons delen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Helvoirt.

Meer informatie

Hoewel we de website voortdurend bijwerken kan het voorkomen dat een object net verkocht is of dat er in onze showroom meer objecten te vinden zijn dan op onze website. Heeft u vragen over een van de objecten of zou u graag meer te weten komen over ons als antiquair in de regio Den Bosch? Bel ons dan gerust op +31(0)411-641342.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.