Antiekwinkel den Bosch

Van Der Heijden Antiquairs heeft een antiekwinkel in Helvoirt gelegen tussen Den Bosch en Tilburg. U kunt bij ons terecht voor Engelse meubelen, glaswerk, tin, klokken, barometers, 20e eeuwse grafiek en allerlei unieke verzamelobjecten. Alvorens u besluit een bezoek te brengen aan onze antiekwinkel nodigen wij u uit om onze collectie online te bekijken. U kunt dan gerichter zoeken en des gewenst het specifieke object vervolgens in onze showroom komen bekijken. Staat het door u gezochte object er niet bij? Neem dan contact met ons op, mogelijk kunnen wij dit toch leveren of is het reeds beschikbaar in onze antiekwinkel.

Antiekwinkel in de omgeving van Den Bosch

Sinds 1978 zijn wij met een drukbezochte antiekwinkel gevestigd in Helvoirt in de buurt van Den Bosch. Wij hebben letterlijk van onze hobby, het verzamelen van klokken en barometers, ons werk gemaakt en vervolgens onze collectie door de jaren heen stap voor stap uitgebreid waardoor we nu een breed scala aan antiek kunnen aanbieden. Onze passie voor het verzamelen van antiek met een voorkeur voor strakke designs en unieke, bijzondere items weerspiegelt zich in onze collectie. Denk hierbij aan onze mooie georgian meubelen, modern ingelijste en kleurrijke grafiek van vooruitstrevende kunstenaars uit de 20e eeuw maar bijvoorbeeld ook aan onze elektrische uurwerken en originele stick barometers.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over één van de items op onze site, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site of per telefoon op nummer +31(0)411-641342. Het is ook mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken. Neemt u ook hiertoe even contact met ons op zodat u niet voor gesloten deuren staat. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.