Antiquair

Van Der Heijden is de antiquair in Helvoirt waar u terecht kunt voor een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars. Grafiek is een verzamelnaam voor afdrukken van op een vlakke ondergrond aangebrachte voorstellingen zoals litho’s en etsen. Wij zijn gespecialiseerd in, maar niet beperkt tot, realistische, figuratieve kunst uit het begin van de vorige eeuw die wij met grote passie al vele jaren verzamelen. Onze collectie herbergt betaalbare werken van grote kunstenaars als Chimot, Toulouse Lautrec, Kees van Dongen en Corneille.

Sinds 1978 houden we ons bezig met het verzamelen van unieke items en vele soorten antiek uit de 17e, 18e, 19e en 20e eeuw. Onze kennis en passie voor antiek delen we graag met u en u kunt bij ons dan ook altijd terecht om de actuele collectie te komen bekijken. In onze ruime showroom vindt u elke dag weer een nieuw aanbod.

Van Der Heijden Antiquairs: de antiquair met authentieke objecten

Bij Van Der Heijden Antiquairs zijn we ervan overtuigd dat antiek een erfgoed is dat gekoesterd en doorgegeven dient te worden. Het verzamelen en aanbieden van authentieke objecten die met geduld, aandacht en liefde zijn gemaakt en die door hun unieke karakter een specifieke tijdsgeest vertegenwoordigen is onze passie. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe items voor onze collectie en delen met alle plezier onze passie voor antiek in onze showroom.

Ons assortiment kan worden opgedeeld in onderstaande categorieën en wordt voor een groot deel tevens online aangeboden:

 • Meubels
 • Klokken
 • Grafiek
 • Tin
 • Glas/Kristal
 • Overige verzamelobjecten

Contactinformatie

Zou u graag meer te weten komen over één van de objecten of bent u benieuwd naar de nieuwste aanwinsten van onze collectie? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Helvoirt. Wij informeren u graag over onze collectie en beantwoorden vanzelfsprekend al uw vragen. Wij zijn bovendien telefonisch te bereiken via nummer +31(0)411-641342.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.