Antieke ladenkasten

Voor antieke ladenkasten bent u bij Van Der Heijden Antiquairs aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime collectie antieke engelse meubelen waaronder hoekkasten, ladenkasten, wijntafels, tilt-top tafels, schaaktafels, schrijftafels en ladenkasten in verschillende soorten en maten.

Originele, kwalitatief hoogwaardige antieke ladenkasten

Van der Heijden antiquairs, sinds 1978 gevestigd in Helvoirt, biedt op een oppervlakte van ruim tweehonderd vierkante meter een breed assortiment antiek. Zo bieden wij naast engelse meubelen, antieke uurwerken, barometers, zilver, tin, een grote diversiteit aan verzamelobjecten en figuratieve etsen en litho’s van bekende kunstenaars uit het begin van de 20e eeuw. Denk hierbij, naast antieke ladenkasten, bijvoorbeeld aan originele brusselse theaterpoppen, vroeg 17e eeuwse kandelaars, middeleeuwse kruiken, originele bijbels (voorzien van zilveren slot), lantaarnklokken, stoelklokken, pendules, schoolklokken, elektrische uurwerken, engelse stick barometers, grote tinnen schotels, diverse Lille kannen, kristallen karaffen, gekleurde portglazen maar bijvoorbeeld ook aan figuratieve kleurenlitho’s van Chimot en grafische werken van Kees van Dongen.

Kom eens langs of neem contact op!

Onze collectie is uiteraard wisselend, neem een kijkje in onze online categorieën om alvast een indruk van het actuele aanbod te krijgen of bezoek onze showroom in Helvoirt. Wij zijn van woensdag t/m vrijdag van 13.00-18.00 uur geopend en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Voor vragen en of meer informatie zijn wij bereikbaar via het contactformulier of per telefoon op nummer +31(0)411-641342.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.