Litho naakten

Bent u op zoek naar figuratieve kunst uit het begin van de 20ste eeuw waaronder menig litho van naakten en prachtige portretten dan bent u bij Van Der Heijden Antiquairs op het juiste adres. Naast vroeg 20e eeuwse grafiek in verschillende prijsklassen bieden wij een grote collectie antiek waaronder Engelse meubelen, klokken, glaswerk en tin. Wij beschouwen antiek als een erfgoed dat gekoesterd en van generatie op generatie doorgegeven moet worden en daar zijn wij graag een onderdeel van.

Litho met naakten

Een groot gedeelte van de collectie van Van Der Heijden Antiquairs bestaat uit grafisch werk waaronder relatief veel litho’s van bekende en minder bekende kunstenaars uit de 20ste eeuw. Lithografie is een vlakdruk procedé waarbij een afbeelding wordt aangebracht op een vlakke kalksteen om vervolgens via een relatief ingewikkeld proces te worden afgedrukt op papier. Aan het begin van de 20ste eeuw onderzochten steeds meer kunstenaars de mogelijkheden van lithografie en kleurenlithografie in het bijzonder om zo betaalbare kunstwerken te kunnen produceren. In onze uitgebreide collectie vindt u o.a. zeer mooie litho’s van Van Dongen en menig prachtige litho met naakten van Chimot.

Kom onze collectie bekijken

Breng eens een bezoek aan onze showroom om meer informatie in te winnen met betrekking tot een litho van naakten, onze overige grafische werken of om onze uitgebreide collectie antiek te komen bekijken en houdt onze website in de gaten voor de meest actuele collectie!

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.