Antiek glas

Voor betaalbaar vintage en antiek glas van uitstekende kwaliteit bent u bij Van Der Heijden Antiquairs in Helvoirt aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan antiek dat met zorg is geselecteerd zodat niet alleen kwaliteit en originaliteit zijn geborgd maar het bovendien ook matcht met onze persoonlijke voorkeur en smaak waardoor we vanzelfsprekend voor 100% achter onze collectie staan.

Grote verscheidenheid aan antiek glas

Naast antiek glas bieden wij ook een verzameling vintage glaswerk. Zo hebben wij 19de eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen in onze collectie maar bieden wij u ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen. Hoewel wij trachten onze site zo actueel mogelijk te houden kan het zijn dat het door u gezochte object hier niet bij staat. Aangezien wij dit wellicht toch kunnen leveren of het reeds in onze ‘offline’ collectie aanwezig is, loont het de moeite even contact met ons op te nemen.

Contact

Bij Van Der Heijden Antiquairs kunt u niet alleen terecht voor antiek glas, maar bijvoorbeeld ook voor  klokken, barometers, tin en antieke meubelen. U bent van harte welkom om langs te komen in onze antiekzaak in Helvoirt. Onze openingstijden zijn:

 • Woensdag t/m vrijdag: 13.00 tot 18.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op +31(0)411-641342. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.