Antiek glasservies

Van Der Heijden Antiquairs helpt u graag bij het vinden van een antiek glasservies in perfecte staat. Wij beschikken over een ruime collectie antiek uit de 17e, 18  en 19e eeuw en bieden bovendien een verzameling vroeg 20e eeuwse kunst. Een groot deel van deze collectie vindt u online terug. U bent van harte welkom om ons complete aanbod in onze antiekwinkel te komen bezichtigen.

Antiek glasservies: o.a. drinkglazen, wijnglazen en karaffen

Naast antiek glasservies  bieden wij ook een verzameling vintage glaswerk. Zo hebben wij 19e eeuwse kristallen waterkannen, port- en wijnglazen maar bijvoorbeeld ook art-deco schalen, vintage portglazen en bijzonder mooi gekleurde karaffen. Kunt u het door u gewenste object niet online vinden? Neem dan even contact met ons op aangezien wij het wellicht toch kunnen leveren of het mogelijk reeds in onze offline collectie aanwezig is.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze collectie antiek glasservies? Bekijk deze online om een indruk te krijgen van het aanbod en prijzen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze antiekwinkel in Helvoirt (woensdag t/m zaterdag geopend). Voor meer informatie zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via het telefoonnummer +31(0)411-641342.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.