Engelse klok

Voor een antieke Engelse klok kunt u terecht bij Van Der Heijden Antiquairs in Helvoirt! In onze ogen is antiek erfgoed dat gekoesterd en doorgegeven dient te worden om zo voor altijd bewaard te blijven. Onze kennis en passie voor antiek delen we graag met u en vindt u tevens terug in onze uitgebreide en steeds vernieuwende collectie. In het aanbod antiek van Van Der Heijden Antiquairs vindt u onder meer ook meubelen, klokken, grafiek, tin en glaswerk.

Engelse klok kopen

Bent u nog op zoek naar een antieke Engelse klok? Houd dan regelmatig de collectie van Van Der Heijden Antiquairs in de gaten. Met grote regelmaat kopen wij antieke Engelse klokken aan waaronder staande klokken, pub klokken, scheepsklokken en tafelklokken. Bovendien hebben wij ook regelmatig antieke Engelse barometers en barografen in onze collectie. Kom eens langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken en vraag gerust om meer informatie en de geschiedenis achter de verschillen uurwerken.

Openingstijden

Voor het bekijken van een Engelse klok kunt u bij ons op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht. Bovendien zijn wij zaterdag de gehele dag geopend. Wilt u graag buiten onze openingstijden een bezoek brengen? Maak dan even een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)411-641342.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.