Grafiek kunst kopen

Bij Van Der Heijden Antiquairs kunt u 20e eeuwse grafiek kopen van diverse kunstenaars! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten en unieke objecten, informeren u graag over de geschiedenis en herkomst en hopen zo onze passie voor kunst en antiek met u te delen. Wij bieden u de keuze uit een ruime verzameling unieke werken.

Grafiek kunst kopen van bekende namen

In de collectie van Van Der Heijden Antiquairs vindt u een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Andy Warhol, Kees van Dongen en Jan Wolkers en veel werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Henri Mortiaux, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser. Wij informeren u graag over de kwaliteit, achtergrond en herkomst van de diverse werken zodat u weloverwogen de voor u juiste keuze kan maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende kunstenaars en werken of wilt u grafiek kunst kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Helvoirt. Wij leiden u graag rond en vertellen met alle plezier de verhalen achter de verschillende werken zodat u goed bent geïnformeerd voordat u een kunstwerk gaat kopen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen en bel naar +31(0)411-641342.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.