Antieke schrijftafel

Van Der Heijden Antiquairs biedt u een antieke schrijftafel, ‘desks’ of meer specifieke ‘partners desks’ van zeer mooie kwaliteit en praktische formaten die niet alleen zijn afgestemd op de wensen van de moderne tijd m.b.t. computer- en laptopgebruik maar bovendien ook prachtig tot hun recht komen in een modern interieur.

Een antieke schrijftafel als bijzonder object in uw interieur

Van Der Heijden Antiquairs heeft met grote regelmaat Engelse antieke schrijftafels in de collectie uitgevoerd in eiken en/of mahonie. Wij focussen ons bij voorkeur op modellen uit de Georgian periode die over het algemeen erg geliefd zijn vanwege hun robuustheid en strakke design. Veel van deze schrijftafels en desks zijn voorzien van ingelegde bladen en één of meerdere laden. Hoewel ‘Partners desks’ vroeger inderdaad bedoeld waren voor gebruik door twee personen zijn ze tegenwoordig juist erg geliefd vanwege het grote, diepe en daardoor zeer praktische blad.

Specialist in antiek

Naast antieke schrijftafels en antieke meubelen in het algemeen bieden wij ook een grote collectie verzamelobjecten waaronder een grote collectie klokken, tin, glaswerk en vroeg 20e eeuwse grafiek. Bekijk ons ruime assortiment direct online of breng een bezoek aan onze showroom. Voor vragen of informatie kunt u natuurlijk te allen tijde contact opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (0411-641342) of via het contactformulier op de site.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.