Antieke wandklok

Voor een originele en goed onderhouden antieke wandklok bent u bij Van Der Heijden Antiquairs aan het juiste adres. Wij bieden sinds 1978 prachtig antiek in vele soorten en maten en mogen ons daarom met recht specialisten op ons vakgebied noemen. Onze collectie wordt met met veel zorg en liefde samengesteld waardoor wij u de juiste kwaliteit en diversiteit kunnen bieden. Wij zijn trots op de vele liefhebbers en verzamelaars die wij reeds tot onze klanten mogen rekenen.

Een originele antieke wandklok

Wij hebben diverse antieke wandklokken binnen onze collectie in verschillende prijsklassen waaronder lantaarnklokken, Luikse klokken en schoolklokken maar ook elektrische uurwerken en moederklokken uit het begin van de 20ste eeuw. Onze voorkeur voor relatief strakke designs die goed tot hun recht komen in klassieke interieurs maar als uniek object ook uw moderne interieur een bijzonder en eigen karakt er geeft, vindt u niet alleen terug in ons aanbod klokken, maar is ook herkenbaar in onze collectie antieke Engelse meubelen, glaswerk, tin en verzameling vroeg 20e eeuwse grafiek.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een antieke wandklok of ander uniek object?  Bekijk dan ons online aanbod of bezoek onze showroom in Helvoirt. Indien uw meer informatie wenst over een specifiek item, neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd bereid om uw meer tekst en uitleg te geven.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.