Antiekzaak

Zoekt u een specifiek antiek object? Bezoek dan onze antiekzaak in Helvoirt waar Van Der Heijden Antiquairs al sinds 1978 is gevestigd. Wij bieden een uitgebreid assortiment antiek dat met zorg is samengesteld en waarbij wij ons specifiek focussen op kwaliteit, originaliteit en uniekheid en dit tegen betaalbare prijzen. Hoewel wij onze online collectie zo actueel mogelijk houden is een bezoek aan onze showroom in Helvoirt altijd de moeite waard. Niets is immers beter dan het door u gewenste object in het echt in onze antiekzaak te komen bekijken en aanraken. Bent u hiertoe niet in staat, voelt u zich dan vrij om desgewenst meer informatie op te vragen. Door de specifieke achtergrond van het object toe te lichten en bijv. extra detailfoto’s op te sturen hopen wij u te kunnen helpen om een weloverwogen keuze te maken.

Een ruime collectie in onze antiekzaak

Ons  werk is onze hobby, hoe clichématig dit ook mag klinken. Onze passie voor antiek heeft er door de jaren heen toe geleid dat onze, van origine, antieke uurwerkverzameling zich in onze antiekzaak heeft ontwikkeld tot een zeer brede collectie antieke objecten waaronder, glaswerk, tin, zilver, vroeg 20e eeuwse grafiek maar bijvoorbeeld ook Engelse en Franse meubelen.

Contact

Wenst u meer informatie over één van de items op onze site, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site of per telefoon op nummer +31(0)411-641342. Indien de reguliere openingstijden u niet schikken is het op afspraak mogelijk om buiten deze tijden een bezoek aan ons te brengen. Neemt u ook hiertoe even contact met ons. Tot ziens bij Van Der Heijden Antiquairs!

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.