Antieke kandelaar

Op zoek naar een antieke kandelaar als cadeau, verzamelobject of gewoon als exclusief en sfeervol gebruiksvoorwerp? In de collectie van Van Der Heijden Antiquairs vindt u een gevarieerd aanbod aan zeer mooie, kwalitatief hoogwaardige en originele antieke kandelaars vanaf de 16e eeuw. Bekijk onze collectie online of breng een bezoek aan onze antiekzaak in Helvoirt voor een totaal overzicht. Bent u op zoek naar een specifieke antieke kandelaar en kunt u deze online niet vinden, neem dan gerust even contact met ons op. Wellicht kunnen wij het desbetreffende object weldegelijk leveren of is het reeds aanwezig in onze ‘offline’ collectie.

Antieke kandelaar: topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs

Kwalitatief hoogwaardige en volledig originele kandelaars zijn er in vele soorten en maten en gerelateerd aan vorm, materialen, afkomst en leeftijd is er voor elk budget wel een mooi authentiek exemplaar of set beschikbaar dat aansluit bij uw persoonlijk voorkeur. Zo bieden wij relatief zeldzame 16e eeuwse hollandse knoopkandelaars maar ook zeer betaalbare spaanse kandelaars uit het begin van de 17e eeuw, strakke franse kandelaars uit de 18e eeuw en voor een klein budget bereikbare en decoratieve, houten engelse kandelaars uit het begin van de 20ste eeuw. Naast kandelaars en andere antieke verzamelobjecten biedt Van der Heijden Antiquairs een ruim assortiment antieke uurwerken, barometers, tin, glaswerk en vroeg 20e eeuwse grafiek waaronder relatief veel litho’s en etsen van bekende kunstenaars uit die periode.

Contact

Wenst u meer informatie over één van de items op onze site? Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze site maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen op nummer +31(0)411-641342. Indien de reguliere openingstijden u niet schikken is het op afspraak mogelijk om buiten deze tijden een bezoek aan ons te brengen. Neemt u ook hiertoe even contact met ons. Tot ziens bij Van Der Heijden Antiquairs!

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.