Antiekhandel

Antiekhandel Van Der Heijden Antiquairs is sinds 1978 gevestigd in Helvoirt gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Wij streven er naar om onze totale collectie online aan te bieden zodat u eenvoudig op zoek kunt gaan naar specifieke meubels of accessoires om uw interieur mee af te maken of net dat beetje extra te geven om zo een onderscheidende en authentieke sfeer te creëren. Wat voor boekenkasten of liever gezegd de inhoud daarvan geldt, is immers ook van toepassing op uw interieur, uw verzameling is een afspiegeling van uzelf.

Een antiekhandel met passie voor antiek en kunst

Onze antiekhandel, uit pure liefhebberij opgericht, vindt zijn origine in het verzamelen van klokken en barometers. Hoewel de passie voor antieke uurwerken nog steeds volop aanwezig is, hebben wij onze collectie door de jaren flink uitgebreid met allerlei andere antieke objecten waaronder meubelen, glaswerk, zilver, tin en vroeg 20e eeuwse grafiek. Onze voorkeur voor kwalitatief hoogwaardig antiek en strakke designs weerspiegelt zich echter nog steeds in onze totale collectie. Voorbeelden hiervan zijn onze prachtige georgian meubelen, modern ingelijste en vaak zinnenprikkelende grafiek van vooruitstrevende kunstenaars uit het begin van de vorige eeuw maar bijvoorbeeld ook onze collectie elektrische uurwerken uit diezelfde periode.

Meer info?

Voor meer informatie over items uit onze collectie kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Gebruik hiertoe het contactformulier op onze site of neem direct contact op per telefoon op nummer +31(0)411-641342. Wij staan te allen tijde klaar om u van dienst te zijn.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.