Antieke wijntafel

Een antieke wijntafel fungeert uitstekend als bijzettafel in een klassiek interieur maar geeft ook uw moderne interieur een onderscheidend en authentiek karakter. Naast antieke wijntafels hebben wij ook diverse originele mahonie- en eikenhouten tilt-top tafels van verschillende afmetingen in onze collectie en kunnen wij u met regelmaat prachtig afgewerkte schaaktafels bieden.

Een antieke wijntafel: geef karakter aan uw moderne interieur

Van Der Heijden Antiquairs biedt naast antieke meubelen ook een uitgebreide collectie barometers en klokken, glaswerk, tin, 20e eeuwse grafiek en vele verzamelobjecten die niet direct in deze categoriƫn kunnen worden ondergebracht. Om de juiste aansluiting te vinden met moderne interieurs bieden wij strakke, originele, kwalitatief hoogwaardige en niet te vergeten betaalbare designs. Denk hierbij aan Engelse meubelen uit de georgian periode, modern ingelijste, kleurrijke en vaak ook prikkelende grafiek van vooruitstrevende kunstenaars uit het begin van de vorige eeuw, maar bijvoorbeeld ook aan art-deco karaffen, wijnglazen en vazen, sobere precisie uurwerken en kortstondig vervaardigde elektrische uurwerken (welke vaak trots achter glas worden getoond).

Meer informatie over een antieke wijntafel of ander object?

Wilt u graag meer informatie over een specifieke antieke wijntafel of ander object, bezoekt u dan onze webshop, neem contact op via het contactformulier of bel ons op nummer +31(0)411-641342. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze showroom te Helvoirt. Op afspraak zijn wij ook buiten openingstijden aanwezig om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact op!

  Meubels

  Een mooie collectie originele, strakke en kwalitatief hoogwaardige antieke meubelen waaronder ladenkasten, betaaltafels, tilt-top tafels, hoekkasten, schaaktafels en secretaires.

   

  Klokken

  Een verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar ook Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

  Verzamel objecten

  Unieke en authentieke objecten waar onder zilver, Chinees porselein, vroeg 17e-eeuwse kandelaars, originele theaterpoppen en middeleeuwse kruiken.

   

  Grafiek

  Een uitgebreide verzameling grafiek van diverse kunstenaars waaronder bekende namen als Jan Wolkers en Kees van Dongen en werken van Belgische, realistische kunstenaars als Louis Buisseret, Armand Rassenfosse en Kurt Peiser.

  Tin

  O.a. puntgave en kwalitatief hoogwaardige Lille kannen, theepotten en diverse zeer mooie, gemerkte schotels in verschillende afmetingen.

  Glas & Kristal

  Antiek en vintage glas waaronder 19e-eeuwse kristallen cologne flessen, drinkglazen, flessen en kristallen waterkannen maar ook art-deco schalen, vintage portglazen en prachtige kristallen karaffen.